Thursday, February 23, 2017

Almost 20 years Free sugar !! Respect

Assalamualaikum...


20 TAHUN STOP AMBIL GULA....
.
.
Dr. Rajbans Singh.

Beliau bukanlah ada kena mengena dengan Shaklee... Tetapi beliau adalah salah seorang panel yang dijemput khas untuk sesi forum " Do Supplement Works " semasa event Shaklee Business Leader Conference 2017 minggu lalu...
Beliau bukanlah sebarangan doktor juga.. kerana beliau sering keudara di corong radio stesen fly.fm untuk sesi kesihatan..
Hehe... Salah satu kata kata beliau yang memang leaders akan ingat sangat adalah 
" Doctor is not the right person to be asked about nutrition" 
becoz he said that
 " they are spent 6 hours time per day to learn about drugs and how to cure disease only " 
and he continue talk 
" All of you ( refer leaders shaklee ) here are much better than me to talk about supplement "

Then, dia say sorry to all doctors dalam dewan tu , 
but memang ramai doktor dalam kalangan kami.. we proud about it !


Surely supplement are important....

Ha!.. lagi 1... 
korang tau tak yang dr. Rajbans Singh ni dah 20 tahun memang stop pengambilan gula dan sekarang beliau naik tangga hospital 10 tingkat setiap hari 😱😱..

Perghhh.. Respect !..

Agak agak kita boleh tak??

Jom amalkan supplement dari awal..


Sure I am your Shaklee Independent Distributors 
WhatsApp : 017 6851573 ( 24 hour)
Facebook : Nurul Ezrin Abdul Kahar
Email : nurul.ezrin@gmail.com


*share boleh.. tp credit sikit kat tuan tanah tau !

No comments: